Region

OGLASIO SE VLADIMIR IZ KVIZA O KOM PRIČA CIJELA SRBIJA!

Autor Kristina Raičević

Izbacili ga, a sve je tačno odgovorio: "Osjećaj je odvratan!"

Izvor: Twitter/screenshot/Icelander

Vladimir Krnač koji je izgubio u kvizu "Najslabija karika" iako je znao sva pitanje je vijest koja je podigla Srbiju na noge.

Vladimirov lik i pamet dobro je poznata svima koji rado gledaju porodične kvizove u Srbiji. Poznat je i medicinskim radnicima, jer, pored toga što učestvuje često u kvizovima, Vladimir često i daje krv, do sada je dao najdragoceniju tačnost više od sto puta. Za porodicu, suprugu i četvoro djece, zarađuje teško, radeći kao građevinac.

Ovaj put, Vladimir u žižu javnosti nije ušao zbog znanja i brzine razmišljanja, već zbog nepravde koja mu je nanijeta tokom takmičenja u kvizu "Najslabija karika". I pored toga što je dao 22 tačna odgovora na pitanja, što rijetko kome može da pođe za rukom, ostala dva takmičara, riješila su da ga proglase za najslabiju kariku. Ta odluka jeste u duhu kviza, ali, na društvenim mrežama, pa i u samom studiju, gde je voditelj, naš slavni glumac, Nikola Kojo imao šta reći Jugoslavu i Miljanu koji su Vladimirovo ime napisali na tabli za ispadanje, reakcija je bila burna.