Region

POTRESNE REČI BIVŠE ŽENE OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO U RIPNJU: Ubio je najbolju drugaricu svoje ćerke, njoj je sad najteže

Autor Ivana Vlajković

Bivša supruga osumnjičenog S. I. za ubistvo tinejdžerke u Ripnju izjavila je da žrtva bila nerazdvojna sa njihovom ćerkom.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić/Privatna Arhiva

Bivša supruga osumnjičenog S. I. za ubistvo tinejdžerke (16) u Ripnju izjavila je da je ubijena maloletnica bila vršnjakinja i drugarica njihove ćerke. Prema njenim rečima, njih dve bile su nerazdvojne od malih nogu.

"Naša ćerka i ona su isto godište. Od predškolskog su zajedno bile. Njoj je sada najteže. Žao joj je drugarice. Njena porodica nije bila u dobrom materijalnom stanju. Deca su se organizovala kako bi joj platili ekskurziju, sakupljali su novac da im se kuća podigne", ispričala je bivša supruga uhapšenog S. I.

Bivša supruga je napomenula da sa osumnjičenim nije u dobrim odnosima već 12 godina. "Pre 12 godina smo se razveli, varao me je, ali opet ni na kraj pameti da će ovako nešto da uradi. Viđao se sa ćerkom na kilometar od kuće. Poslednji put su se videli u subotu. Inače, on je živeo u nekom stanu kod Kumabre sa bratom. Radio je, navodno u Termomontu", rekla je.

Podsetimo, S. I. uhapšen je danas oko 15 časova zbog sumnje da je nožem ubio tinejdžerku i povredio njenu majku, babu i ujaka.