Region

ON JE NENAD ČIJE JE TIJELO PRONAĐENO NA OBALI? Bio je neplivač, a svojim prijateljima je dao zaštitni prsluk

Autor Ivana Vlajković

Nenad Trivković, čije je tijelo, prema prvim informacijama, pronađeno na obali Dunava, dao je, kako se sumnja, zaštitni prsluk svojim prijateljima.

Izvor: Mondo/Goran Sivački/Društvene mreže

Na obali Dunava kod Rafinerije Pančevo u subotu je pronađeno tijelo muškarca. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, riječ je o Nenadu Trivkoviću, koji je 18. marta nestao sa još dvojicom prijatelja, kad im se prevrnuo čamac na ovoj rijeci kod Pančevačkog mosta. 

Nenad je bio neplivač, a kako se sumnja, skinuo je zaštitni prsluk kako bi ga podijelio sa prijateljima Milošem Markovićem i Milanom Nikolićem nakon što im se prevrnuo čamac. Na osnovu fotografija, koje su prijatelji objavljivali na društvenim mrežama, može da se izvuče zaključak da je Nenad uvijek nosio zaštitni prsluk kad se nalazio na čamcu.

Ranije je supruga Miloša Markovića, Sofija iznijela pretpostavku da Milan i njen suprug nijsu željeli da ostave Nenada samog nakon što im e prevrnuo čamac, pošto je bio neplivač. "Oni su ostali da se drže za brod. Mi mislimo da je neplivač imao prsluk, da se možda uspaničio. Oni nisu odmah krenuli da plivaju za ovim drugarom, vjerovatno zato što nisu htjeli da ostave neplivača tu, jer on možda nije htio da se odvoji od čamca i dalje se gubi svaki trag", kazala je ranije Sofija.

Podsjetimo, Milan Nikolić, Miloš Marković i Nenad Trivković nestali su nakon što im se 18. marta uveče prevrnuo čamac kojim su se vraćali sa izleta sa Bele Stene. U čamcu sa njima nalazio se i Mane K. koji je uspio da prepliva rijeku i da izađe na obalu. U prvoj kući na koju je naišao potražio je pomoć.