Region

"PO ODEĆI SE PRETPOSTAVLJA DA JE REČ O NENADU": Oglasio se brat jednog od nestalih mladića u Dunavu

Autor Ivana Vlajković

Brat nestalog Miloša Markovića, Dušan, izjavio je da se po odeći pretpostavlja da je na obali Dunava pronađeno telo Nenada Trivkovića.

Izvor: Instagaram/trivkovicn

Telo muškarca pronađeno je u subotu kod Rafinerije "Pančevo" na obali Dunava. Brat nestalog Miloša Markovića, Dušan, izjavio je da se po odeći pretpostavlja da je reč o Nenadu Trivkoviću, koji je nestao 18. marta, kad se prevrnuo čamac na ovoj reci kod Pančevačkog mosta.

"Istina je da je pronađeno telo muškarca, koji je za sada NN osoba. Trenutno ne može da se identifikuje ko je u pitanju. Ali po odeći se pretpostavlja da je Nenad Trivković", kazao jeDušan Marković, brat Miloša Markovića, koji je nestao zajedno sa još dvojicom prijatelja pre oko tri nedelje u Dunavu.

Podsetimo, na čamcu koji se prevrnuo, nalazila su se četvorica prijatelja. Oni su se vraćali sa izleta na Beloj Steni, a nesreća se dogodila uveče. Samo je Mane K. uspeo da se spasi. Preplivao je reku i kroz šiblje je pešaka pronašao kuću u kojoj je potražio pomoć. 

Njegovi prijatelji Milan Nikolić, Miloš Marković i Nenad Trivković ostali su pored čamca. Potraga za njima traje tri nedelje.