Region

ŠOK U SPECIJALNOM SUDU - MARKO MILJKOVIĆ SPASAO SVJEDOKA SARADNIKA! Belivuk rešetao Mesarovog kuma, pa dobio "ŠAMAR"!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Danas se nastavlja suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a svjedok-saradnik Bojan Hrvatin odgovara na pitanja Velje Nevolje.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/kurir

Danas je u Specijalnom sudu u Beogradu nastavljeno suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koji se terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nedozvoljeno držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje. Svjedok-saradnik Bojan Hrvatin odgovara na pitanja Veljka Belivuka.

  • Belivuk: Rekao si da je Marko Miljković spasio Spasojeviću život. Ko je htio da ga ubije?
  • Hrvatin: Bilo je priče da je slaba karika i da je labilan, Miljković ga je najbolje poznavao jer mu je kum, a ti uz njega. Govorilo se da je labilan i da bi mogao da ode u policiju, a Miljković je govorio “neće, znam ga ja”. Govorio je da je bio na Krfu, da je pomagao i za Vlastimira Miloševića. Pričali smo ti, Miljković, braća Budimir, Lalić i ja. Bili smo zabrinuti za njegovo psihičko stanje, nije konkretno bilo riječi kako da ga ubijemo, ali je Miljković rekao da neće.
  • Belivuk: Ako smo mi takvi zlikovci, komadanje žrtava, vađenje očiju kako se pisalo po novinama, kako smo to dopustili? Jesmo li mi organizovana kriminalna grupa ili ne?
  • Hrvatin: To je u našoj priči pominjano, da je labilan, ali je Miljković stajao u njegovu odbranu.
  • Hrvatin: Pa on svjedoči protiv vas.
  • Belivuk: To kako svjedoči, tek ćemo da vidimo.

Da podsjetimo, Nikola Spasojević je postao treći svjedok-saradnik uz Srđana Lalića i Bojana Hrvatina. On bi svoja saznanja trebalo da iznosi kada svjedočenje bude završio Bojan Hrvatin. Spasojević je inače i kum Marka Miljkovića.