Region

NIJE NAM JASNO OTKUD ONA U "AUDIJU" KAD JE TREBALO DA BUDE U ŠKOLI! Najnoviji detalji hapšenja tinejdžerke!

Izvor Kurir

J. Ć. (18) iz Čačka završila u pritvoru sa dvojicom mladića, nakon što je policija u automobilu u kom su bili pronašla oružje i pancir.

Izvor: Kurir/Instagram/screenshot

Srednjoškolka J. Ć. (18) iz Čačka uhapšena je sa još dvojicom mladića, M. Đ. (25) i I. Š. (33), u selu Prijanovići kod Požege, a pravi šok je usledio kada je u njihovom automobilu "audi A3" policija pronašla dva pištolja, okvire sa 20 metaka, noževe, pancir i vagicu za precizno merenje!

Kako saznajemo, "audi A3" čačanskih tablica, za čijim volanom je bio jedan od uhapšenih muškaraca, dok je atraktivna tinejdžerka sa drugim osumnjičenim bila putnica, 31. marta je zaustavila saobraćajma policija zbog prekršaja.

- "Audi" je nepropisno preticao, a saobraćajci koji su kontrolisali sapbraćaj su signalizirali vozaču da se zaustavi. Sustigli su "audi" u mestu Gugalj na granici između Požege i Čačka - navodi naš izvor iz istrage:

Izvor: Kurir/Instagram/screenshot

- Prilikom pretresa, kod devojke su nađena dva pištolja bez serijskog broja sa dva okvira i sa ukupno 20 metaka, kao i vagica za merenje. Ona je odmah privedena u prostorije PS Požega, a muškarci koji su bili u automobilu, iskoristili su priliku i pobegli su sa lica mesta "audijem".

Ona je iz funkcionalne i porodice za primer. Devojčica ide u srednju školu, tek što je napunila 18 godina. Pored ćerke imaju još dece, jedno od njih je osvojilo sve moguće nagrade iz oblasti nauke. Čačak je mali grad i brzinom svetlosti se pronela vest sa kim je ona bila u autu i nikome nije jasno šta će ona s tom dvojicom, jer ona uopšte nije iz te priče - ispričala nam je porodična prijateljica uhapšene J. Ć.

Kako je dodala, reč je o vrednim i uzornim Čačanima koji pošteno zarašuju svoj hleb. - Svi smo uvereni da joj je namešteno. Uostalom, čim nije bežala od policije, nije se ni plašila kontrole. Uvereni smo da za oružje u automobilu nije ni znala - ispričala nam je ova Čačnka.