Region

ISPLIVALI SNIMCI OCA KOJI JE MUČIO ĆERKU (8) I TUKAO DJEVOJKU! Objavio klipove na mrežama sa ZASTRAŠUJUĆIM detaljima!

Autor Aleksandar Blagić

Otkriveni su snimci sa društvenih mreža koje je kačio Uroš Pašajlić (38) za kojim policija traga zbog prebijanja svoje partnerke Ivane L. (47) i zato što je svoju osmogodišnju ćerku držao zaključanu u stanu u Beogradu.

Izvor: Instagram/printscreen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tragaju za Urošem Pašajlićem (38) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio krivična djela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica i kršenje porodičnih obaveza. On se nalazi u bjekstvu od petka kada ga je prijavila partnerka Ivana L. (45) zbog nasilja nad njom i njegovom osmogodišnjom ćerkom.

Sada su otkriveni njegovi snimci koje je kačio na društvene mreže. Na fotografijama koje je objavljivao se uglavnom vidi samo on. Često se može vidjeti i njegov automobil, crveni "krajsler" koji je ostavio na parkingu prije nego što je pobjegao.

"Na većini klipova su snimci sa motivima iz igrica, ali imaju i dva potpuno jeziva, jedan gdje snima napuštenu kuću u ruševinama dok horor muzika ide u pozadini", navodi izvor upućen u istragu.

Najjeziviji snimak od svih jeste onaj u kojem Uroš leži u kadi. U toj istoj kadi pronađena je njegova ćerka (8) u jako teškom stanju. Nju su pronašle dvije policajke koje su navele da je djete djelovalo zbunjeno, dezorjentisano i neuhranjeno.

"Na tom snimku vidi se samo on kako leži i ispušta vodu iz kade u kojoj je kasnije u zarobljeništvu držao sopstveno djete!", dodaje izvor.

Da podsjetimo, nasilje u porodici koje je otkriveno u ponedeljak šokiralo je Srbiju. Ivana L. (45) došla je u policijsku stanicu Palilula da prijavi porodično nasilje, a policiji je otkrila i da je njen nevjenčani suprug Uroš Pašajlić (38), koji je u bjekstvu i za kojim je raspisana potjera, držao svoju ćerku (8) godinama zaključanu kao roba. Komšije su otkrile da otac djevojčice nije imao prijatelje, a na prozoru stana vide se novine kako niko sa ulice ne bi mogao da gleda unutra i da vidi šta se dešava.