Region

MUP SRBIJE SE OGLASIO O MONSTRUMU SA ZVEZDARE! Ovo je Uroš koji je ćerku(8) držao kao roba, partnerku je unakazio!(FOTO)

Autor Aleksandar Blagić

Uroš Pašajlić (38) nalazi se u bjekstvu od petka zbog sumnje da je izvršio krivična djela nasilje u porodici, zlostavljanje maljoletnog lica i kršenje porodičnih obaveza, a MUP Srbije moli građane da ako vide ili prepoznaju Uroša sa slike, da odmah obavijeste policiju.

Izvor: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tragaju za Urošem Pašajlićem (38) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio krivična djela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica i kršenje porodičnih obaveza. On se nalazi u bjekstvu od petka kada ga je prijavila partnerka Ivana L. (45) zbog nasilja nad njom i njegovom osmogodišnjom ćerkom.

Uroš Pašajlić (38)
Izvor: MUP

Da podsjetimo, nasilje u porodici koje je otkriveno u ponedjeljak šokiralo je Srbiju. Ivana L. (45) došla je u policijsku stanicu Palilula da prijavi porodično nasilje, a policiji je otkrila i da je njen nevjenčani suprug Uroš P. (38), koji je u bjekstvu i za kojim je raspisana potjera, držao svoju ćerku (8) godinama zaključanu kao roba. Komšije su otkrile da otac djevojčice nije imao prijatelje, a na prozoru stana vide se novine kako niko sa ulice ne bi mogao da gleda unutra i da vidi šta se dešava.