Region

PRONAĐEN AUTOMOBIL OCA KOJI JE DRŽAO DJEVOJČICU U ZATOČENIŠTVU! "Stan smrdi na leševe, đubre razbacano, postoji i dug"

Autor Sara Gajić

Pojavili se detalji iz života oca U. R. za kojim policija traga.

Izvor: Kurir/Privatna arhiva

Po nalogu dežurnog zamjenika Prvog osnovnog javnog tužioca u Beogradu, raspisana je potraga za osumnjičenim muškarcem (38), zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici, krivično djelo protivpravno lišenje slobode na štetu nevjenčane supruge, kao i da je izvršio krivično djelo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza u odnosu na dijete.

"Do sada je tužilaštvo došlo do saznanja da je djevojčica – dijete (8) odlukom suda pojvereno na staranje ocu, obzirom da je majka ranije bila zavisnik, a da je utvrđeno da je otac podoban roditelj "navodi se u saopštenju tužilaštva.

Nakon što osumnjičeni bude lišen slobode, biće mu određeno zadržavanje kako je to naloženo od strane dežurnog zamjenika javnog tužioca dana 24.03.2023. godine, te će u zakonskom roku biti saslušan na okolnosti izvršenja krivičnih djela koja mu se stavljaju na teret, a zatim će tužilaštvo sprovesti dokazni postupak o čemu će javnost biti blagovremeno obavještena.

Kako Kurir saznaje od komšija osumnjičenog oca, on vozi automobil "krajsler" crvene boje, koji još od petka nije pomjeran sa parkinga. "Viđali smo ga u tim kolima, došao bi jednom u tri mjeseca i donio kese iz prodavnice. Od kad se sve ovo desilo, automobil nije pomjerao sa parkinga, pa pretpostavljamo da je pobjegao pešaka ili ga je neko odvezao", pričaju komšije.

Pogledajte fotografije stana u kome je pronađena djevojčica:

Traže ga 3 dana

"On je ovde iznajmljivao stan, dugo tu živi, mada koliko primjećujemo slabo plaća račune, ima veliki dug za struju, a čitav stan je zapušten, stvari su razbacane unutra, smeće je na sve strane i strašno smrdi", pričaju komšije, koje kažu da mnogi od njih nisu ni znali da osumnjičeni mušakarac ima ćerku, jer dijete nikada nisu vidjeli.