Region

SNIMAO ŽENE U TRŽNOM CENTRU ISPOD SUKNJE! Policija uhapsila manijaka iz Resnika, ovako je obmanjivao devojke po radnjama

Autor Aleksandar Blagić

U Rakovici je uhapšen muškarac (32) iz Resnika koji je osumnjičen da je u jednom tržnom centru mobilnim telefonom snimao intimne delove tela ženama.

Izvor: Kurir/screenshot

U Rakovici je uhapšen muškarac (32) iz Resnika zbog sumnje da je snimao intimne delove tela ženama u tržnom centru. Protiv njega je podneta krivična prijava za polno uznemiravanje u redovnom postupku.

Prema saznanjima "Blica", on je šetao po jednoj prodavnici, a onda se približio ženi koja je bila na kasi u tom trenutku. Telefon je spustio na pod i slikao ju je ispod suknje.

Kada ga je žena primetila, on se pravio da traži nešto po podu i da razgleda po prodavnici. Na društvenim mrežama pojavio se bio i snimak ovog incidenta.

"Zdravo, pojavio se manijak koji prati žene i slika im ispod suknji. Da li možete da objavite ovaj snimak iz Resnika? Čovek sa snimka ide po radnji i slika ženama ispod suknje. Ko živi u Resniku, pogotovo žene, pazite se!", stoji u objavi na društvenim mrežama.