SUKOB KLANOVA

KOKAINSKI RAT SRBA U BELGIJI: Ukrali im 1,2 tone droge u Antverpenu, oni oteli narko-bosa i prijete mu ubistvom

Autor Anđela Pešić Izvor Kurir

Belgijska policija traga za pripadnicima kriminalne grupe iz Srbije, koja je otela Mohameda Azaia (49) iz Antverpena, zvanog Lobanja, zbog sumnje da je posredovao u krađi tone kokaina vrijednog oko 25 miliona eura!

Izvor: screenshot

Kako prenose belgijski mediji, Lobanja je kidnapovan 22. februara i od tada je viđen živ nekoliko puta na video snimcima koje su objavljivali kidnaperi, a poslednji put 1. marta, kada su otmičari podelili snimak na kom vezan lisicama moli kradljivce kokaina da vrate tovar: "Sada je 1. mart, ja sam i dalje živ. Molim vas, pošiljka mora da se vrati!".

Izvor: pintscreen

Uznemirujući snimci

Na prethodna dva snimka, koja su dospjela u medije, oteti je rekao da su "Kralj i Smajli ukrali tonu kokaina". Na jednom od snimaka koji je procurio u medije, on je samo u donjem vešu, na stolici, vezan lisicama.

Mohamed Azai je otet na parkingu benzinske pumpe na auto-putu u blizini Antverpena, gdje su ga snimile sigurnosne kamere. Navodno, tamo je došao na sastanak sa ljudima uključenim u šverc kokaina. Mediji prenose da on ima južnoafričko porijeklo i označavaju ga kao jednog od "južnoafričkih narko-bosova" koji je Srbe povezao sa prodavcima droge iz Brazila.