Region

NIKOLI SMRSKALI GLAVU PALICAMA! Evo u kakvom je stanju mladić (22) koji je povrijeđen u tuči navijača na Novom Beogradu

Autor Uroš Matejić

Njemu je smrskana glava drvenim palicama, dok njegov brat ima prelome na tijelu.

Izvor: Kurir

U masovnoj tuči navijača dva najveća fudbalska beogradska rivala Crvene zvezde i Partizana koja se odigrala prije dvije noći na Novom Beogradu, teško je povrijeđen navijač Partizana Nilkola Ž. (22), i dalje se nalazi u teškom stanju na respiratoru, sa povredama glave. Inače, u sukobu "grobara" i "delija" pretučen je i njegov rođeni brat (12) koji je dobro.

Sukob se dogodio oko ponoći u noći između srijede i četvrtka. Navijači Partizana bili su na košarkaškom terenu kada su sa motkama uletile "delije". Policija je zatekla samo povrijeđene među kojima je bio i N. Ž. Njemu je smrskana glava drvenim palicama, dok njegov brat ima prelome na tijelu.

Kako su svjedoci izjavili, mladići su bili na košarkaškom terenu u Gandijevoj ulici. Nekoliko minuta prije ponoći pojavili su se navijači Crvene zvezde sa fantomkama na glavi i drvenim palicama. U bolnicu su primljeni V. Ž (12), M. B. (16), O. K.(17), N. P. (30), N. Ž. (22) i L. N. (15). Policija je na mjestu obračuna našla dvije drvene palice i nekoliko razbijenih automobila.

Policijski službenici PU za grad Beograd, UKP su brzim i efikasnim radom identifikovali i priveli u službene prostorije veći broj aktera događaja na Novom Beogradu koji su učestvovali u tuči "delija" i "grobara".

Privedeni su P. N. (30), B. M. (16), P. P. (22), M. A. (23), J. M. (23), L. L. (24), G. D. (25), među kojima su i pet maloljetnih lica. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.