Region

"OVO NIJE NORMALNO, KAKO SU TAMO DOSPJELI?" Šok snimak iz šoping centra u BG-u, djeca SKAKALA po staklenom krovu!(VIDEO)

Autor Jana Desovski

Jedan snimak, nastao u TC Galerija, je uznemirio mnoge.

Izvor: Twitter/@PatogeniP/Screenshot

Na društvenoj mreži Tviter se pojavio snimak koji je uznemirio mnoge. Navodno je nastao u tržnom centru Galerija koji se nalazi u Beogradu, a na snimku se vidi krov pomenutog tržnog centra koji je proziran i djeca koja slobodno šetaju po krovu. Osim što su djeca šetala, neki od njih su i skakali.

Kako se vidi na snimku, u pitanju su dječaci koji su mlađeg uzrasta, a snimak je izazvao burne komentare. "Ima još snimaka. Vjerovatno je ovo, nažalost, trajalo", "Sreća da je prošlo bez žrtava, za sada", "Ozbiljna je stvar. Nema roditelja, nema obezbjeđenja, niko ne reguje... Da se vidi, da se obrati pažnja, da se ne ponavlja", "Kako je ovo moguće?, "Još i skaču, pa propašće", "Ovo nije normalno. Kako su tamo uopšte dospjeli", bili su samo neki od komentara.

Mnogi navode u komentarima da je ovo ozbiljan propust pomenutog tržnog centra u Beogradu, kao i roditelja koji su ostavili djecu bez nadzora.