Region

ZBOG SVAĐE NA TIKTOKU DRUGARICU IZBOLE NOŽEM 32 PUTA! Vršnjakinje je odvele u šumu, a onda počinile ZLOČIN IZ OSVETE

Autor Uroš Matejić

Njemački mediji pišu da je Luiz doživjela mobing, nakon čega je ubijena

TikTok
Izvor: Smart Life/ Unsplash/ Hello I'm Nik

Njemački mediji objavili su nove detalje jezivog ubistva koje je potreslo Frojdenberg, mali grad u Severnoj Rajni-Vestfaliji. Prema izveštajima, za smrt devojčice Luize (12) krivi su njeni drugovi iz razreda od 12 i 13 godina. Jedan od njih je bio njen najbolji prijatelj.

Navodno, djevojčice su ubile Luiz iz osvete zbog svađe na društvenoj mreži TikTok. Njemački mediji pišu da je Luiz doživjela mobing, nakon čega je ubijena. Nemački RTL je saznao da je izbodena 32 puta.

Nestanak je prijavljen u subotu, a njeno tijelo pronađeno je u šumi u nedelju ujutro. Šokirani prijatelji i drugi stanovnici ostavljaju cvijeće i sveće na mjestu gdje je pronađena.

Izvor: Profimedia

Luiz je navodno provela noć sa jednom od djevojaka, njenom najboljom drugaricom, a druga je došla sledećeg dana. Zajedno su otišli ​​u šumu. Nakon zločina, dvije djevojčice su otišle kući, a starija je pozvala Luizine roditelje i rekla da je zabrinuta za nju. Takođe je pokušala da pozove Luiz sa svog mobilnog telefona. Kako prenose nemački mediji, ona je vijest o potrazi za Luizom podelila i na društvenim mrežama...

Izvor: Profimedia

Djevojčice još nisu dovoljno stare za krivične prijave, ali se zna da su udaljene iz porodica i da su pod nadzorom kancelarije za mlade.