Region

DJEVOJKA U NOVOM SADU SE JAVILA NA OGLAS ZA STAN PA SILOVANA! "Pozvao je na piće i spopao je", policija privela manijaka

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Djevojka iz Kule javila se na oglas za stan u Novom Sadu, a onda ju je stanodavac E.S. (42) silovao!

Izvor: MONDO/Uroš Arsić/Stefan Stojanovć

U Novom Sadu dogodio se stravičan slučaj silovanja kada se jedna djevojka iz Kule javila na oglas za stan u Novom Sadu, a na kraju ju je silovao stanodavac E.S. (42). Djevojka se javila za oglas na stan da bi počela da živi i radi u Novom Sadu.

"Kad je došla u grad, on je pozvao da pogleda stan i da popiju piće, a onda je spopao. Kako je ispričala, pošto je napastvovana uspjela je da pobjegne i zamoli prolaznike da pozovu policiju koja je odmah reagovala", naveo je izvor upućen u slučaj.

Prema nezvaničnim informacijama, nakon pića otišli su u stan osumnjičenog za silovanje koji je od nje odmah zahtjevao da imaju sek*ualne odnose. Nakon što ga je djevojka odbila, S.E. ju je naterao na odnose. Djevojka je uspjela da pobjegne, istrčala je na ulicu gdje je zaustavila dostavljača hrane koji joj je pomogao da pozove policiju.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu odredilo zadržavanje E.S. (42) za krivično djelo silovanje. Takođe, predložilo je i pritvor Višem sudu u Novom Sadu po osnovu da ne pobjegne, zbog uticaja na svjedoke i da ne ponovi krivično djelo.