Region

OVO JE BRUTALNO UBIJENI BIVŠI DEČKO ALEKS NIKOLIĆ Napadači otvorili vatru u lokalu, I RANIJE POKUŠALI DA GA LIKVIDIRAJU

Autor Anđela Pešić Izvor Kurir

Dvojica muškaraca, J. K. i E. I. ubijeni su sinoć u Skoplju, a jedan od ubijenih, J.K, je bivši dečko aktuelne rijaliti učesnice "Zadruge 6" Aleksandre Nikolić.

Izvor: YouTube ortscr / TV21, Printscreen/Facebook/TV Uskana

Kako prenose tamošnji mediji, forenzičari su jutros napustili lokal "Šiša", koji su sinoć čuvali policajci nakon što su u njemu odjeknuli pucnji, a pet napadača je ubilo J. K. i E.I.

Ubijen J.K. je prema pisanju nekoliko medija iz Makedonije takođe bio dio grupe koja je bila meta oružanog napada na hotel "Aleksandar Palas" 2019. godine u Skoplju. Tada su maskirani napadači pucali na grupu u kojoj su bili K. I. i J. K., a pukom srećom, tada povrijeđenih nije bilo.

Inače, Aleksandra Nikolić prije ulaska u "Zadrugu" bila je u burnoj vezi sa makedonskim državljaninom, o kojem, u svojoj mučnost ispovijesti nije imala riječi hvale, jer je, kako je tada tvrdila, pretrpela ozbiljno nasilje.

Ubice njenog momka su ostavile i tragove, a u identifikaciji će pomoći i video-nadzor.

"Po nalogu javnog tužioca biće obavljena obdukcija tijela preminulih. Svi obezbjeđeni i prikupljeni tragovi i materijalni dokazi sa lica mjesta u ugostiteljskom objektu gdje se događaj dogodio predati su na vještačenje. Dostavljeni su snimci sa video nadzora samog objekta, okolnih objekata, kao i sistema „Bezbjedan grad“, koji će biti detaljno provjereni", potvrđeno je iz tužilaštva.

Prema početnoj rekonstrukciji, pet maskiranih i naoružanih osoba je stiglo na lice mjesta i počelo da viče "racija". Pretpostavlja se da im upravo zbog toga niko im nije branio da uđu u posebnu prostoriju i da pucaju na muškarce. Nakon ubistva, imali su isplanirano bjekstvo, tokom kojeg su zapalili su automobil "audi 6" lažne registarske oznake 8870 i ostavili ga.

Uspjeli su da umaknu policiji, ali su, kako se navodi, ostavili mnogo materijalnih dokaza koje tužioci treba da obrade.