Region

MONSTRUOZNI DETALJI UBISTVA PETRE (2) U ZAJEČARU! Srbija ne pamti ovakvo hladnokrvno ubistvo djeteta - UZNEMIRUJUĆE!

Autor Aleksandar Blagić

Otkriveni su novi monstruozni detalji ubistva Petre Vladulović (2) u Zaječaru. Upozoravamo na UZNEMIRUJUĆE detalje iz istrage.

Izvor: Facebook/screenshot

Slučaj ubistva dvogodišnje Petre Vladulović (2) u Zaječaru 21. februara uznemirio je Srbiju. Da podsjetimo, nju je ubio njen očuh Miloš Nikolić (26) jer ga je nerviralo što je mala Petra često plakala. Majka Petre, Jelena Todorovska, je prema svojim riječima bila u toaletu iznajmljene kuće u kojoj je živjjela sa Milošem Nikolićem i nije vidjela trenutak ubistva. Kasnije je policiji saopštila da je Petra sama pala i da je tom prilikom ogulila glavom o sto i da je to uzrok krvi po zidovima.

"Policija je na zidu u kući vidjela krv, a u ćošku na podu komad djevojčicine iščupane kose. Urađena je DNK analiza i utvrđeno je da to Petrina krv. Vjeruje se da je Miloš Nikolić, osumnjičen za njeno brutalno ubistvo, osim što ju je udarao šakama po tijelu i glavi, digao držeći je za kosu i udarao njenom glavom o zid dok joj nije išupao kosu sa kožom i tu je dijete palo na pod", rekao je sagovornik upućen u istragu otkrivši najnovije stravične detalje ovog slučaja.

Prema novim informacijama, majka Jelena Todorovska (24) je bila svjedok ubistva jer je sve vrijeme posmatrala kako Miloš tuče njenu ćerku. Na saslušanju je dala izjavu u kojoj je objasnila kako je došlo do povreda njene ćerke. Ona tvrdi da u trenutku ubistva nije bila u prostoriji, već u toaletu.

"Ona je rekla da je djevojčica sama pala i ogulila dio glave o sto, a da je ona za to vrijeme bila u WC i nije stigla da joj pomogne", dodao je izvor.

Ukoliko se dokaže da je očuh Petre, Miloš Nikolić, kriv zakrivično djelo koje mu se stavlja na teret, prijeti doživotna kazna zatvora. Majka Jelena Todorovska tereti se za zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica. U toku ove nedelje trebalo bi da počnu saslušanja svjedoka u ovom slučaju. U tužilaštvu će ove nedelje izjave dati otac Nemanja, tašta Mirjana, Jelenina sestra Tamara i brat Stefan.

(MONDO/Telegraf)