Region

ČOVJEK U RADNIČKOM ODIJELU ODUŠEVIO BEOGRAĐANKU: Čim je ušao U AUTOBUS izvinio joj se ZBOG 1 STVARI

Autor Slavica Milović Izvor Espreso

Na liniji 27 u Beogradu ušao je čovjek u radničkom odijelu, htio da sjedne pa se ženi koja je sjedela pored njega izvinio da je ne isprlja.

Izvor: Kurir

Naime, dok se vozimo gradskim prevozom često možemo da čujemo ili vidimo neobične situacije i događaje, a nerijetko i da budemo njeni akteri.

Ova lijepa priča iz gradskog prevoza objavljena je na društvenoj mreži Tviter i raznježila je mnoge korisnike ove mreže.

Ulazi čovjek u radničkom odijelu, sijeda pored mene i kaže: "Izvinite ne bih da Vas isprljam." Ja rekoh: "Ne brinite se, vredne ruke nikada ne mogu biti prljave". Sjedite i uživajte. Dobila sam osmjeh od uva do uva i pozdrav i zahvalnost kada je čika izašao. Meni je dan dobar - napisala je jedna djevojka i pokrenula lavinu komentara.

"Ruka ruku mije, obraz obadvije, kako to lijepo kaže narodna mudrost. Ljudska toplina vrijednija od svega. Bravo", piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

Sudeći po komentarima, mnogima je ova lijepa priča uljepšala dan.

"Predivan gest! Uljepšali ste mi dan", stoji u jednom od komentara.

Pročitavši ovaj tvit mnogi su se prisetili i svojih najmilijih koji i dan danas krvavo zarađuju kako bi imali koru hljeba za sebe i svoju porodicu, kojima su ruke prljave, ali rade pošteno.

Tagovi