Region

MALOLJETNIK KOJI JE OSUMNJIČEN DA JE UBIO ROĐAKU U SELU, UHAPŠEN U SREDNJOJ ŠKOLI?

Autor Miloš Miranović Izvor Kurir

Maloljetnik (17) osumnjičen je da je ubio svoju rođaku u selu kod Bečeja, nakon što je upao u njen dom, pa je udario čekičem i izbo, uhapšen je u jednoj srednjoj školi u Bačkoj Topoli, nezvanično saznaje Kurir!

Izvor: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Kako su nam potvrdili iz škole, policija je još uvijek kod njih.

"Policija je još u školi, razgovaramo sa njima i sa đacima. Niko još nije svijestan šta je tačno bilo, pa ne možemo još ništa da otkrivamo", rečeno nam je iz ove škole.

Kako saznajemo, uhapšen je tačno u podne, 40 kilometara dalje od mjesta zločina, potvrđeno nam je iz policije u Subotici.

"Policija ga je još sinoć locirala. Prvo je u centru Bačke Topole pronađen crveni "opel", koji je pripadao žrtvi, a kojim se maloljetnik posle zločina dovezao do Topole. Prije nekih sat vremena osumnjičenom su stavljene lisice", kaže izvor Kurira.

Komšija iz sela kod Bečeja, koji živi blizu ubijene, za Kurir je opisao jezivu scenu koju je zatekao.

"Pozvao me je komšija da provjerim šta se dešava u kući kod komšinice. Izašao sam napolje i komšija me je zamolio da uđem u kuću kako bi video da li je komšinica dobro. Nisam znao kuda treba da uđem, upalio sam blic na telefonu, i dozivao je: "Komšinice, komšinice" i niko nije odgovarao", kaže mladić koji je našao nesrećnu ženu.

Podsjetimo, zločin je prijavio dečakov otac J.R., a kako saznajemo maloljetnik je bio problematičan i motiv ubistva je najvjerovatnije koristoljublje.

Tagovi