Region

STRAVIČNO! MIROSLAV (45) UBIO MARIJU (65) SJEKIROM: Bili u vezi, 1 stvar prethodila zločinu - Ubica spavao pored tijela?

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Miroslav P. ubio je Mariju J. kod Subotice i tijelo zakopao ispod poda u kući.

Izvor: Facebook/PrintScreen

Miroslav P. (45) iz Donjeg Tavankuta kod Subotice je, prema nezvaničnim informacijama, prije nedjelju dana u svojoj kući ubio Mariju J. (65) sa kojom je, navodno, bio u emotivnoj vezi. 

Kako se saznaje, muškarac je žrtvu ubio sjekirom nakon kraće verbalne svađe. Policija je tijelo žrtve pronašla zakopano ispod poda u kući. Miroslav P. je na svom profilu na društvenim mrežama mjesecima kačio njihove zajedničke fotografije, međutim, njegove posljednje objave kao da su nagovještavale zločin.

"Pomogneš budali da progleda i on kasnije vidi sve osim tebe", objavio je Miroslav na svom profilu na društvenim mrežama. Sličnu poruku objavio je i nekoliko dana ranije. "Svaka pokvarena stvar se može popraviti, ali pokvarena duša nikada", objavio je Miroslav.

Izvor: Facebook/PrintScreen

Tužilaštvo je kvalifikovalo djelo kao teško ubistvo. Miroslavu P. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.