Region

ZVONIMIR NIJE NAJGORI! I OVAJ POSLANIK JE GLEDAO FILM ZA ODRASLE: Otišao i korak dalje, šokiraćete se šta je uradio

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Poslanik socijalista Zvonimir Stević nije jedini koji je napravio skandal zbog filma za odrasle.

Izvor: Kurir/Stefan Jokić/TWITTER/screenshot/DEDALAKI1

U medijima i na društvenim mrežama kao bomba je odjeknula informacija da je poslanik socijalista Zvonimir Stević gledao po*no film za vrijeme sjednice o Kosovu i Metohiji, a koja se održavala u Skupštini Srbije u Beogradu. Međutim, ovo nije prvi skandal takvog tipa koji je zaprepastio veliki broj ljudi u Srbiji.

U decembru 2017. godine tadašnji poslanik Dosta je bilo (DJB) Dušan Pavlović namjeravao je na Tviteru da postavi video-link skupštinske rasprave o budžetu za narednu godinu, ali je umjesto toga na društvenoj mreži okačio film sa po*no scenama između dvije žene. 

Na osnovu toga može da se zaključi da je i ovaj poslanik na sjednici gledao filmove za odrasle. "Budžet 2018. Naredne godine plaćamo 18 milijardi dinara za kazne i penale. Skoro toliko "štedimo" na platama ili penzijama. U polemici s ministrom Stefanovićem saznali smo da niko ne zna na šta se kazne plaćaju", napisao je Pavlović, a ispod ovih riječi je postavio film sa eksplicitnim scenama, umesto, kako je namjeravao, video-snimka polemike iz skupštine. Ubrzo je shvatio da je napravio grešku pa je obrisao tvit, međutim bilo je prekasno. 

Izvor: Twitter/screenshot/d_pavlovic

Podsjetimo, poslanik socijalista Zvonimir Stević podneo je ostavku na mjesto poslanika nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se vidi kako gleda po*no film za vrijeme sjednice o Kosovu i Metohiji.