Region

PRVE FOTOGRAFIJE SA VRAČARA! Ovdje je pronađeno tijelo muškarca, oglasile se komšije, imao ubodne rane po cijelom tijelu

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Komšije su dodale da je policija satima radila uviđaj, a potom zapečetila stan.

Izvor: Kurir/ Nemanja Nikolić

Žitelji Vračara gdje je jutros nađeno tijelo D. V, koji je preminuo pod za sada sumnjivim okolnostima, za Kurir kažu da ne znaju ko je pronašao starijeg čovjeka koji je živio sam.

"Čuli smo policiju i Hitnu pomoć koji su nam rekli da je komšija nađen mrtav u stanu. Bilo nam je žao što je preminuo, ali smo se kasnije šokirali kad smo čuli da je deda imao ubodne rane po cijelom tijelu", kaže jedan od komšija, dok drugi dodaje:

"Živio je sam, uvijek je bio nasmijan, veseo, i baš sam ga vidio juče djelovao je veoma raspoloženo".

Kako navode stanari ove vračarske zgrade, policija je satima radila uviđaj.

"Ne znamo ko je prijavio da je komšija mrtav, ali znamo da je živio sam i da je imao djecu koja ga obilaze. Vidjeli smo da su ga stavili u crnu kesu i odveli pogrebnim kolima na obdukciju, gdje će vidjeti da li je ubijen. Čuli smo da je bilo krvi po stanu i da je čovjek bio krvav", kažu oni.

Takođe, komšije su dodale da je policija potom zapečetila stan.

"Ne znam zbog čega bi njega neko ubio, bio je miran čovjek, penzioner. Od kad ga znam bio je u penziji, jedino zbog toga ako ga neko nije ubio, ali opet naša zgrada ima i sigurnosna vrata i ne može da se uđe tako lako, možda je tog ko mu je naudio poznavao", dodale su komšije.