Region

SILOVAO DJEVOJČICU (13), A ONDA PREBIO NJENOG ROĐAKA! Optužnica za PEDOFILA, tukao ga da ga ućutka?!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Protiv pedofila iz Beograda je podignuta optužnica zbog sumnje da je silovao djevojčicu staru 13 godina.

Izvor: privatna arhiva

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Miloša D. (33) zbog sumnje da je u martu 2022. godine obljubio djevojčicu od 13 godina. Osumnjičeni se tereti i jer je krajem istog mjeseca prošle godine bejzbol palicom prebio M.M, kojem je ponovo telefonski uputio prijetnje u junu prošle godine.

Milošu D. se optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, stavljaju na teret krivična djela Obljuba sa djetetom, Teška tjelesna povreda i Ugrožavanje sigurnosti. Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično djelo, imajući u vidu da je i ranije osuđivan.

Sumnja se da je 9. marta prošle godine u naselju Leštane izvršio obljubu djevojčice protiv njene volje. Takođe, kako se sumnja, on je 23. marta 2022. došao u kuću M.M, i od njega tražio da utiče na majku oštećene djevojčice, da povuče prijavu protiv njega, a potom ga odvezao do kuće na drugoj adresi gdje ga je tukao bejzbol palicom i nanio mu tješke tjelesne povrede.

Ponovo mu je telefonom prijetio 19. juna 2022. godine, da će mu doći u kuću da ga "izbuši". Miloš D. je uhapšen 30. avgusta 2022. godine i od tada se nalazi u pritvoru.