Region

UŽAS U SMEDEREVU! MUŠKARAC PRETUKAO ŽENU PRED DJECOM: Udarao je po glavi, prijetio joj i vrijeđao - Određen mu pritvor

Autor Anđela Pešić Izvor Kurir

Muškarcu iz Smedereva je određen pritvor do 30 dana jer je pretukao suprugu pred djecom.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Muškarac I. M. (36) iz Smedereva osumnjičen je da je nakon svađe pretukao nevjenčanu suprugu i to pred njihovom maloljetnom djecom. 

Njemu je određeno zadržavanje do 30 dana i stavlja mu se na teret da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici. "Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu I. M. (36), koji se sumnjiči da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici, upravo je određen pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svjedoke", saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu, prenosi Kurir.

Kako se navodi muškarac je 21. januara u kasnim večernjim satima u prisustvu dvoje zajedničke maloljetne djece svojoj supruzi uputio veći broj uvreda i prijetnji. "Nakon toga joj je zadao i više udaraca rukom u predjelu glave, nanjevši je tom prilikom lake tjelesne povede", saopšteno je. 

Muškarcu je prvo određeno zadržavanje a nakon toga pritvor od 30 dana. U daljem toku postupka predstoji prikupljanje svih relevantnih dokaza u cilju podnošenja optužnog akta.