Region

ZORAN KOJI JE NAŠAO TIJELO BEBE U ZAMRZIVAČU VEĆ DOŽIVJEO STRAŠNU TRAGEDIJU!

Autor Anđela Pešić Izvor Kurir

Zoran M. (62) prijavio je u četvrtak da je u kući u Zemunu, dok je čistio stari zamrzivač, pronašao zamrznuto tijelo novorođenčeta, a policija zbog toga intenzivno traga za njegovom bivšom ženom L.M!

Izvor: Kurir/Zoran Jevtić, facebook

"Traga se za suprugom Zorana M. koja je njega i četvoro njihove djece sa kojima je živjela u kući napustila prošle godine. On je rekao da ne zna gdje mu je bivša supruga koja ih je napustila i da je nije vidio od kako je otišla", kaže izvor Kurira.

Zoran je za Kurir ispričao da je tijelo djetata pronaša u 6-7 kesa i umotano u peškir!

"Prvo sam pomislio da je vekna hljeba, tako je izgledalo, a žena je znala ponekad da zamrzne hljeb ili pogaču. Kad sam vidio šokirao sam se, odmah sam sve zavio i pozvao policiju", kaže nam Zoran i dodaje da bivšu suprugu nije vidio od maja mjeseca.

"Ona je otišla i nisam je viđao od tada. Policija je uzela moj DNK da utvrdi očinstvo jer smo samo ona i ja imali pristup zamrzivaču. Djeca nisu nikada zalazila", kaže Zoran za Kurir.

Prvo vidio glavu

Zoran je za Kurir ispričao da je njegova žena imala običaj za zamrzne hranu pa je on dok je čistio zamrzivač odmotao peškir i kad je otvorio kese šokirao se!

"Prvo sam vidio glavu, a onda ručice i samo sam sve zamotao ponovo. Otišao sam u kuću kod djece. Jedva sam došao sebi da ništa ne primjete", kađe nam Zoran i dodaje:

2Stariji sin je ubrzo došao kući, a njega sam čekao. Rekao sam mu šta sam vidio i zajedno smo pozvali policiju.

Zoran objašnjava da se trudi da bar dvoje mlađe djece koju ima zaštiti od jezivih detalja i prizora koje je on vidio.

Ne postoje saznanja da je osumnjičena, a i Zoran kaže da ne može da je optužuje, ali da mu je sve jako zbunjujuće te da samo želi da vidi rezultate obdukcije i DNK testa da bi znao kako dalje.

Prema njegovim riječima, L.M. nije bila trudna, a njihovo najmlađe dijete ima 5 godina.

"Imala je problema, a koliko znam nije bila trudna. Uopšte mi nije jasno kako se sve ovo desilo", kaže naš sagovornik.

Zoran kaže da nije prvi put da se sa ženom rastavljao i na mnoge stvari je navikao, ali da će mu se ovako nešto desiti nije mogao nikada da pretpostavi.

Već doživjeo tragediju

Komšije iz ulice za Zorana imaju samo riječi hvale, dok o L.M. govore da ne žele ništa da kometarišu.

"Radan je i vrijedan, čovjek radi kao limar, o djeci brine najbolje što može. Zarađuje dovoljno da svi žive lijepo i normalno, tako je i djecu odgajio i ćerku udao. A žena mu je posebna priča", kaže nam komšija.

Kako objašnjava, Zoranova porodica nikada nije bila podstanar.

"Njegov otac se ovdje doselio još 60-ih godina. A strašnu je tragediju doživjeo kao mladić kad mu se majka objesila. Ovo mu nije trebalo", kaže nam komšija.

Podsjetimo, Zoran K. sinoć je u starom zamrzivaču pronašao tijelo novorođenčeta dok ga je čistio:

"Majstor mi je rekao da treba da ga skroz sredim i sve povadim da bi radio normalno i mogao da se popravlja. Tada sam vidio i tijelo u kesama i peškiru.

Čije je dijete?

Zoran kao poslednju mogućnost ostavlja i da je neko ostavio tuđe dijete u zamrzivaču, ali mu to ne djeluje nimalo realno.

"Nema ko to da uradi, jedino da priđe sa ulice i ostavi dijete tu. Ko bi uopšte znao gdje nam se nalazi zamrzivač?", kaže naš sagovornik.

Zamrzivač se nalazi u odvojenoj prostoriji kuće, te Zoran smatra da može svašta da bude u pitanju, ali ističe da koliko on zna, taj zamrzivač su koristili samo on i njegova bivša žena L.M.

Naložena je obdukcija koja će pokazati da li je u pitanju nasilna smrt i kako je do toga došlo.