Region

PREBIO JE, PA GAZIO AUTOM DOK NIJE UMRLA! Učesnik srpskog muzičkog takmičenja UBIO pjevačicu, uskoro izlazi na slobodu?!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Bivši učesnik jednog muzičkog takmičenja 2015. godine je ubio pjevačicu i svoju tadašnju djevojku, a sada bi trebalo da izađe iz zatvora.

Izvor: YouTube/Jo Day/screenshot

Smrt pjevačice Jelene Turšum (35) potresla je sve u Travniku, ali i ljude širom zemlje kada se saznalo da ju je bivši momak, takođe pjevač "Pinkovih zvezda" usmrtio na najbrutalniji način. On je osuđen za ubistvo i dobio je kaznu od osam godina, a po toj presudi Gromoviću bi ove godine trebalo da istekne kazna.

Zoran Gromović Zoka (46) iz Travnika, muzičar i bivši učesnik šoua "Pinkove zvezde" je u Gornjem Putićevu kod Travnika najprije brutalno pretukao, a zatim i "pasatom" usmrtio svoju djevojku Jelenu, majku troje djece i pjevačicu s kojom je nastupao, prenijeli su mediji svojevremeno.

Izvor: Facebook

"Gromović je odvukao Jelenu do nekih vikendica. Tamo ju je tukao dok nije ostala bez svijesti. Zatim je tri puta kolima prešao preko nje. Gazio ju je dok je nije ubio, a onda je zvao policiju, koja je pronašla tijelo moje poćerke", rekao je tada njen očuh Nenad Škorić iz Vajske. Prema riječima mrtvozornika Jelena je imala, između ostalog, višestruke prelome grudnog koša kao i prelome ključne kosti, obje karlične i preponske kosti, što ukazuje na djelovanje teške statične sile.

Raskopčani djelovi odjeće ubijene Jelene dokaz su da je prije tragičnog događaja izbio konflikt između ljubavnog para, a Zoran Gromović je osuđen na 8 godina zatvora. "Opredijelili smo se za osam godina zatvora, jer optuženi nije ranije osuđivan, ima suprugu i dvoje djece. Dobro se ponašao tokom suđenja, iako je njegov čin bio strašan", rekao je tada sudija.