Region

LOPOV SA KARABURME LEŽAO U ZATVORU ZBOG UBISTVA? Pojavio se dosije razbojnika koji je napao policiju: Niz krivičnih dela

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Pojavio se dosije Miroslava M. (64), razbojnika koji je u utorak uveče ubijen na Karaburmi nakon policijske potere zbog krađe 5.000 dinara sa benzinske stanice!

Izvor: MONDO

Miroslav M. (64) je u utorak uveče ubijen nakon policijske potere na Karaburmi nakon što je ukrao 5.000 dinara sa obližnje benzinske pumpe. Sada se pojavio njegov dosije i otkriveno je da je osuđen za ubistvo na 14 godina, ali je odslužio samo dve godine zatvorske kazne.

On je zbog tog ubistva koje se dogodilo 1992. godine osuđen na 14 godina, ali je odležao samo dve godine. Takođe, svojevremeno je hapšen zbog napada na službeno lice, razbojništvo, nasilničko ponašanje, nedozvoljenu proizvodnju, nošenje, držanje i promet oružja i eksplozivnih naprava.

"Sinoć je policija imala sve zakonske uslove za upotrebu vatrenog oružja i reagovali su maksimalno profesionalno", kaže izvor koji je upoznat sa istragom.

Da podsetimo, policajac je u ponedeljak uveče u Ulici Salvatora Aljendea 22 pucao na razbojnika nakon što je on prvi potegao pištolj. Opljačkao je benzinsku pumpu i ukrao 5.000 dinara.