Region

OVO BI MOGLO DA RASVETLI SLUČAJ ANE VOLŠ! Komšija pozvao policiju, pa otkrio ŠOK detalj: Kamera na kući je sve snimila?!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Ana Volš je Beograđanka koja je nestala u novogodišnjoj noći, a sada je isplivao jedan dokaz koji bi možda mogao da pomogne u rešavanju slučaja.

Izvor: Instagaram/anawalshe

Još uvek je nepoznato šta se dogodilo sa Beograđankom Anom Volš, koja je nestala u novogodišnjoj noći. Njen suprug Brajan Volš je uhapšen jer je ometao istragu o nestanku njegove žene. Volš je rekao policiji da Anu nije video od Nove godine, tvrdeći da je otišla u Vašington zbog "hitne situacije na poslu". Otprilike u to vreme, Volš je navodno tražio na internetu "kako da se odloži telo žene od 50 kila", prema sudskim zapisima.

Policija je takođe pronašla dokaze uključujući krvavi, slomljeni nož u kući bračnog para. Volš je zadržan na kauciji od 500.000 dolara i izjasnio se da nije kriv po optužbama. A sada je isplivao još jedan dokaz koji bi mogao da pomogne u rešavanju slučaja.

Jedan korisnik Tvitera je "češljao" policijske izveštaje koji su svima dostupni na Internetu i primetio je zanimljivu stvar. Policiji se javio komšija koji tvrdi da su kamere na njegovoj kući snimile nešto vezano za slučaj Volšovih. Kako se vidi na izveštaju, komšija je ovo prijavio policiji 8. januara, a još uvek nije poznato šta je na snimku. Pogledajte isečak iz izveštaja:

 "Osoba koja je pozvala želi da razgovara sa policajcem o slučaju Volš. On ima kameru na svojoj kući koja možda pokazuje snimak povezan sa incidentom. Upravo se vratio kući sa odmora i može da preda snimak policiji", piše u policijskom izveštaju.

Tagovi