Region

NE NADAMO SE DA JE ANA VOLŠ ŽIVA - PRIJATELJICE SE OGLASILE! Na pitanja o Brajanu je bilo neprijatno: Mijenjala je temu!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Prijateljice Ane Volš su izgubile svaku nadu da će je pronaći živu.

Izvor: Instagaram/anawalshe

Beograđanka Ana Volš (39) iz Bostona nestala je prije dvije nedelje, a njene prijateljice otkrile su da su gotovo u potpunosti izgubile vjeru u to da je živa. Kažu da je u poslednje vrijeme rijetko pominjala muža Brajana, koji je uhapšen. 

Vještačenje dokaza

U istrazi Aninog nestanka još nema pomaka, a policija radi na vještačenju dokaza koji su do sada prikupljeni. Anine prijateljice su, ipak, ispričale da su šanse da je Ana živa veoma male.

"Dobro poznajemo Anu, ona je nezavisna i jaka žena. Da je živa, našla bi način da se nekome javi, da nam pošalje neki znak, snašla bi se. Ovako, posle svega što je pronađeno, sumnjamo da je to slučaj",  kažu prijateljice Nataša i Pamela.

Pogledajte fotografije nestale Beograđanke:

Brajan tabu tema

O Aninom odnosu s Brajanom kažu da je njen muž bio gotovo tabu tema. Prema Natašinim riječima, svaki put kad bi se on pomenuo, Ana bi promijenila temu i obično počela da priča o djeci.

"Bilo bi čak i neprijatno nekada. Nije željela da priča, zato i ne znamo mnogo o njemu, a na proslave koje su bile organizovane bi dolazila sama. Znamo i za njegovu politiku da ne želi da se slika, bilo nam je čudno, ali tako je bilo", kažu prijateljice.

One kažu da žele da postanu starateljke Aninim sinovima i da im je to sada glavni cilj.