Region

MUŽ JE OSUMNJIČEN ZA UBISTVO, UHVAĆEN JE NA VIDEO SNIMKU! Kao i Anin - Zastrašujuća poređenja ova 2 MISTERIOZNA slučaja

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Nakon što je prijavljen nestanak Dženifer Dulos, počela je opšta potraga za njom, koju je vodila policija države Konektikat.

Izvor: instagram/anawalshe /New Canaan Police Department

Potraga za Anom Volš, 39-godišnjom majkom trojice dječaka koja je poslednji put viđena u svom domu za Novu godinu, se nastavlja. Njen suprug Brajan, koji je prijavio njen nestanak 4. januara, uhapšen je 8. januara i sada je pod istragom zbog obmanjivanja vlasti. Međutim, mnogi na internetu sada upoređuju slučaj nestale Beograđanke sa tragedijom Dženifer Dulos, majkom petoro djece i spisateljice koja je poslednji put viđena u blizini svoje kuće u Konektikatu nakon što je djecu ostavila u školi.

Jedan korinik Reddita je objavio post i napisao: "Ovaj slučaj me podsjeća na slučaj Dženifer Dulos u Konektikatu, njeno tijelo još uvijek nije pronađeno. Njen muž je osumnjičen da ju je ubio. Uhvaćen je na video snimku kako odlaže kese za smeće širom Konektikata. Razmišljao sam zašto ne mogu da pronađu Anino tijelo ako su našli krv i oružje, itd. Tada sam se sjetio slučaja Dženifer Dulos. Tako je tužno što se nekad ne rasvijetle pojedina ubistva".

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Nestanak Dženifer Dulos

Nakon što je prijavljen nestanak Dženifer Dulos, počela je opšta potraga za njom, koju je vodila policija države Konektikat. Međutim, ona nikada nije pronađena i pretpostavljalo se da je mrtva na osnovu pronađenih dokaza. Njena krv je pronađena na betonu, kantama za otpatke i na suvozačkim vratima rendž rovera, navodi The Sun.

Izvor: New Canaan Police Department

Njen muž Fotis je u januaru 2020. uhapšen i optužen za ubistvo i otmicu u vezi sa njenom smrću. 30. januara 2020. preminuo je u medicinskom centru Jacobi u Bronksu dva dana nakon što je pokušao da okonča svoj život kod kuće. Slučaj je takođe postao tema filma iz 2021. "Nestala mama: Nestanak Dženifer Dulo".

Međutim, nekolicina je nazvala njen slučaj "srceparajućim". Jedna osoba je napisala: "Ovaj slučaj u vezi sa Anom je još veoma "mlad". Hajde da se svi zavalimo i damo malo vremena ovom slučaju da se razvije i prestanimo da pokušavamo da otkrijemo nešto što nije spremno za rasplet. Drugi je rekao: "Slažem se. Organi za sprovođenje zakona znaju MNOGO više o tome šta je bilo u toj kući. Prerano je čak i reći da li će biti tijela".

Hapšenje Brajana Volša

Brajan je uhapšen 8. januara. On je zadržan uz kauciji od 500.000 dolara. Brajan se pojavio u Okružnom sudu 9. januara i ponovo će se pojaviti na sudu početkom februara, kako je MEAVV ranije izvijestio.