Region

POTRESNE RIJEČI ANINE MAJKE O MISTERIJI TELEFONA NESTALE ĆERKE! To znači samo jedno - Jadno moje dijete

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Majka Ane Volš izjavila je da lociran signal njene ćerke, koja je nestala, znači samo jedno.

Izvor: Facebook/Ana Walshe

Policija je otkrila da je signal telefona Ane Volš poslednji put lociran 2. januara u blizini njene kuće u Kohasetu. Povodom ovog saznanja oglasila se majka nestale Beograđanke. 

Milanka Ljubičić rekla je za Kurir da lociran signal mobilnog telefona znači samo jedno. "Ako su locirali njen telefon u kući, to znači da ona iz nje nije ni izašla. Jadno moje dijete, samo da je živa. I dalje vjerujem i nadam se da joj Brajan nije naudio, jer oni su imali dobar odnos, a imaju i djecu", kazala je ranije Milanka. 

Slučaj nestanka Ane Volš komentarisala je i bivša agentkinja FBI Dženifer Kofindafer koja je navela da će rezultati forenzičke analize pronađenih tragova biti ključni u otkriću šta se desilo sa majkom troje djece. Navela je da su trenutno glavna briga rezultati DNK. "Ona testera koja je pretrpjela takvo trenje bi vjerovatno trebalo da sadrži DNK tragove na sebi. Ukoliko se na njoj pronađu i njegovi i njeni DNK tragovi, za policiju će to biti pravi džekpot", kazala je bivša agentkinja.  Kazala je i da misli da ćemo morati da se pomirimo da tijelo možda nikad neće biti pronađeno.

Podsjetimo, Brajan Volš je rekao policiji da je Ana trebalo 1. januara da se odveze do aerodroma Logan kako bi letjela za Vašington gdje ima kuću. Policija je saopštila da nema dokaza da je Ana ušla u neko vozilo za prevoz ili da se ukrcala na bilo koji let. Njen nestanak izazvao je velik interes američke javnosti, ali i srpske jer je porijeklom iz Srbije.