Region

MISTERIJA! POLICIJA OTKRIVA GDJE JE POSLEDNJI PUT LOCIRAN ANIN TELEFON! Vrijeme zbunjuje, a evo kad je isključen

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Signal telefona Ane Volš uhvaćen je 2. januara u blizini njene kuće.

Izvor: instagram/anawalshe

Signal telefona nestale Ane Volš uočen je 2. januara, nedaleko od njene kuće u Kohasetu, potvrđuje dnevnik policije o istrazi u njenom slučaju. Ovo se deilo 24 časa nakon što se majci troje djece izgubio svaki trag. 

Policija je 4. januara primila poziv za provjeru dobrobiti Ane Volš, a njeno ime je pogrešno napisano u dokumentu u kome se navodi da je osoba, koja je pozvala, glavna za obezbjeđenje kompanije za koju radi Ana Tišman Spajder. Dnevnik policije Kohaset pokazuje da je Anin telefon isključen 4. januara. Međutim, poslednji signal uhvaćen je dva dana ranije oko 3.14 ujutru u blizini njene kuće.

Stanari koji žive u blizini rekli su da su istražitelji pretraživali to područje 6. januara i da su ih ispitivali da li su nešto čuli. "Spavali smo i ništa nismo vidjeli. Imamo kameru, ali je bila puna, pa sam prošle nedelje obrisao snimak i nerviram se zbog toga", rekao je muškarac za Foks njuz.

Podsjetimo, Ana Volš nestala je 1. januara. Muž, Brajan Volš, prijavio je nestanak 4. januara, a posle četiri dana uhapšen je zbog optužbe da je ometao policijsku istragu. Sud mu je odredio da plati kauciju od pola miliona dolara. U međuvremenu je policija u podrumu njihove kuće pronašla krvave tragove i nož.