Region

POLICIJA UPOZORAVA NA JEZIVU STVAR U SLUČAJU ANE VOLŠ! Tiče se njene dece - Sa ovim će živeti do kraja života!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Policija upozorava građane na prevare da se skuplja novac za decu Ane Volš.

Izvor: instagram/anawalshe

Dok istražitelji nastavljaju da tragaju za nestalom majkom iz Masačusetsa, Anom Volš, čiji je muž, Brajan Volš, u pritvoru pod optužbom da je doveo policiju tokom istrage u zabludu, policijska uprava Kohaset izdala je upozorenje o potencijalnim prevarama u vezi sa ovim slučajem. 

Konkretno, odeljenje upozorava dobronamerne pojedince da budu oprezni u pogledu bilo kakvih fondacija koje tvrde da prikupljaju novac za trojicu Aninin sinova. Navode da su dečaci trenutno pod starateljstvom države u Odeljenju za decu i porodice. 

Portparol policijske uprave Kohaset, Džastin Šrejr, rekao je da ne zna ni za kakav račun za prikupljanje novca za decu nestale Beograđanke. Policija je napisala da ljudi treba da se čuvaju prevara. Portparol je ohrabrio ljude da prijave bilo kakvu prevaru, ukoliko do nje dođe, piše patriotledger.com.

Inače, Odeljenje za decu i porodice ne objavljuje informacije o deci tako da se malo zna o situaciji u kojoj se oni nalaze. "Mogu samo da zamislim kroz koji neshvatljiv bol prolaze. Ovo će, nažalost, biti nešto sa čime će živeti do kraja života, uprkos ishodu ove istrage“, rekla je Anina prijateljica Pamela Bardi. 

Druga prijateljica, Nataša Skaj izjavila je da joj je jako teško kad pomisli na decu i dramu kroz koju prolaze. "Oni ne znaju gde im je majka, gde im je otac i biće razdvojeni. Nemaju ni jedno drugo", kazala je.