Region

BRAJAN JE PRETIO ANI SMRĆU, REKAO DA ĆE UBITI NJU I PRIJATELJE! Jeziv detalj isplivao, prijavila ga i policiji?!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

U izveštaju se potencijalni prekršaj navodi kao pretnje krivičnim delom, ali Ana nikada nije sarađivala sa policijom DC Metropolisa.

Izvor: Twitter/@BradTatum/Screenshot

Na društvenim mrežama, nestala Ana Volš je prikazala je glamurozan, srećan život sa svojim suprugom Brajanom Volšeom. Ali policijski izveštaj koji je ekskluzivno dobio reporter Bostona 25 Bob Vord, otkriva duboke probleme čak i pre nego što su Ana i Brajan bili vereni.

Prema ovom javnom izveštaju o incidentu, Ana Knip (njeno prezime dok je bila udata za prethodnog muškarca) rekla je policiji DC Metroa da je Brajan Volš "dao izjavu preko telefona da će ubiti nju i njene prijatelje". Ana je dodala da Brajan živi u Bostonu u Masačusetsu. Brajan Volš nije imenovan u izveštaju, ali Vordovi izvori ukazuju da je osumnjičeni Brajan Volš. Ana je prijavu napravila u avgustu 2014. godine. Iste godine se razvela od bivšeg muža M. K.

U izveštaju se potencijalni prekršaj navodi kao pretnje krivičnim delom, ali Ana nikada nije sarađivala sa policijom DC Metropolisa, Brajan Volš nikada nije optužen i slučaj je zatvoren. Bivši šef bostonske policije Den Linski veruje da je ova stara optužba sada veoma značajna.

"Oslikava istoriju koju smo tražili da vidimo šta se dešava u toj vezi", rekao je Linski. "Sve veze imaju tenzije, zar ne? Ljudi se svađaju i svađaju i ne slažu. Ali kada ste se obratili vlastima jer smatrate da su vaša fizička bezbednost i fizička bezbednost vaših prijatelja u opasnosti da napravite formalni izveštaj, to je drugačiji standard." Nešto više od godinu dana nakon što je Ana rekla policiji da joj je Brajan pretio da će joj ubiti, ona je na društvenim mrežama objavila svoju veridbu. I četiri meseca kasnije, venčali su se.