Region

HOROR U BIJELJINI! PENZIONER-PEDOFIL OSUMNJIČEN ZA OBLJUBU DEVOJČICE (11): Dirao je po grudima i zadnjici!

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Osnovni sud u Bijeljini odbio je da produži pritvor P. Đ. optuženom za obljubu devojčice (11) u kojem je po ranijem rešenju suda proveo mesec dana.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Optuženom koji je inače penzioner, ujedno je određen kućni pritvor koji će kontrolisati policijski službenici Policijske uprave Bijeljina.

Osnovni sud je ujedno izrekao i meru optuženom kojom se zabranjuje približavanje maloletnoj devojčici na udaljenosti od 50 metara.

- Izrečene mere mogu trajati dok za to postoji potreba, a najduže do pravosnažnosti odluke u ovom predmetu, s tim da će se kontrola opravdanosti primjene mera vršiti svaka dva meseca- navedeno je u odluci Osnovnog suda u Bijeljini.

Optuženi je ujedno upozoren da se protiv njega može odrediti pritvor ako prekrši izrečene mere zabrane.

Osnovni sud u Bijeljini potvrdio je nedavno optužnicu protiv P. Đ. koja ga tereti da je u novembru prošle godine, na lokalnom putu, obljubio devojčicu.

Optuženi je krivično delo izvršio pošto je devojčica 7. novembra prošle godine izašla iz dvorišta porodične kuće.

Zatim je zgrabio rukama i dodirivao po intimnim delovima tela.

Preplašena devojčica nije se mogla izvući iz zagrljaja pedofila, sve dok je on nije pustio. Na kraju je devojčicu udario po zadnjici i dao joj dve marke, rekavši kako će joj sutradan kada bude bila u školi kupiti sok.