Region

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO IVANE SA ZVEZDARE IZBRISAO NJIHOVE FOTOGRAFIJE! Nije dostupan za policiju, aktivan na mrežama

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Albanac J.G. iz Crne Gore koji je glavni osumljičeni za ubistvo Ivane K. je obrisao fotografije koje ih povezuju.

Izvor: privatna arhiva

Za ubistvo studentkinje Ivane K. (26) na Zvezdari osumnjičen je njen prijatelj, J.G, Albanac iz Crne Gore. Ona je pronađena mrtva u stanu na Zvezdari 24. decembra, kada su njena braća uletela u stan razvalivši vrata. Prema informacijama iz istrage, Ivana je najverovatnije ubijena tako što ju je ubica ugušio sa platnom ili jastukom. 

Izvor: screenshot

Osumnjičeni J.G. još uvek nije dostupan policiji, a u međuvremenu obrisao je sve na društvenim mrežama što ga povezuje sa ubijenom devojkom. On se nakon pronalaska tela oprostio od devojke emotivnom porukom na društvenim mrežama.

Izvor: screenshot

Pre nekoliko dana je objavio i novogodišnju čestitku sa fotografijom porodice, koju je takođe obrisao verovatno zbog brojnih komenatara koji su osuđujući.

Kako su mediji ranije objavili J.G. su navodno snimile kamere sa ubijenom Ivanom.  Na osnovu indikacija se sumnja se da je on sa Ivanom ušao u stan, kao i da je ubio tako što joj jednom rukom začepio nos a drugom je davio. Da li je zaista J.G. ubica biće utvrđeno, ali navodno prema dosadašnjoj istrazi on je trenutno jedini osumnjičen.