Region

"NJU BI TREBALO ISPITATI"! Majka nestale Ane otkrila ko je glavni osumnjičeni, isplivali detalji odnosa 2 porodice!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Milanka Ljubičić, majka nestale Ane Ljubičić, otkrila je da je američka policija uopšte nije zvala dosad, a navela je i koga bi trebalo ispitati!

Izvor: Facebook/Ana Walshe

Milanka Ljubičić, majka misteriozno nestale Ane Volš, je otkrila da je američka policija uopšte dosad nije kontaktirala kao ni njenu drugu ćerku Aleksandru. Navela je i detalje posljednjeg susreta sa svojom ćerkom Anom Volš u Beogradu tokom novembra 2022. godine. Da podsjetimo, potraga za nestalom Anom Volš (39) i dalje traje, a istražitelji su danas pronašli kese sa smećem i puno krvi u njima. Prema novim dokazima iz istrage, Ana bi mogla da bude proglašena mrtvom, a njena majka je ranije danas otkrila da je ipak bilo trzavica u braku njene ćerke i njenog zeta Brajana. U biografiji Ane Volš su otkriveni detalji njenog života kao i detalji ljubavnog odnosa sa optuženim Brajanom Volšom koji je uhapšen u nedjelju zbog ometanja policijske istrage.

"Kada je bila u novembru, rekla mi je da joj teško pada da putuje i da je prirodno da djeca budu sa majkom i da je kod njega primijetila neko neraspoloženje, što je i nju činilo nervoznom. Dozvoljavao joj je da viđa djecu, ali ne da se presele kod nje u Vašington jer on nije mogao da se odseli jer je bio u kućnom pritvoru", kaže Milanka Ljubičić.

Dodaje da Ana nije bila u dobrim odnosima sa Brajanovim porodicom. Precizirala je na koga tačno misli.

"Ona i njena svekrva nisu bile najboljim odnosima. Mislim da čak nisu ni kontaktirale. Ni ja se sa njom nisam ljudski upoznala kada sam prvi put otišla kod njih. Trebalo bi ispitati i njegovu majku jer nisu bile u najboljim odnosima", rekla je ona.

Prokomentarisala je i nove dokaze u istrazi. Rekla je nekoliko opcija koje bi mogle da budu presudne.

"On ili zna ili ne zna, ali ona je vjerovatno negdje otišla, a da se nikome nije javila. Ili je možda pobjegla od njega", zaključila je Milanka Ljubičić, majka nestale Ane Ljubičić.

Podsjetnik - Brajan Volš (46), suprug Ane Volš (39) koja je misteriozno nestala 1. januara 2023. godine, u ponedjeljak je izveden na sud i tužilac je iznosio optužbe na njegov račun. On je trenutno optužen za krivično djelo “ometanje policijske istrage”, a ne za potencijalno ubistvo iako je u podrumu njihove kuće pronađen nož kao i krv. Anin muž Brajan Volš je uhapšen u nedjelju uveče zbog ometanja policijske istrage. Prilikom privođenja, Brajan se smijao što je mnoge iznerviralo i povećalo sumnju da ju je on možda ubio.

Pogledajte fotografije nestale Ane Volš

Brajan Volš je slagao policiju da nije napuštao kuću drugog januara. Otkriveno je da je bio u prodavnici u kojoj je kupio nekoliko stvari za čišćenje u vrijednosti od 450 dolara. Takođe, slagao je istražne organe u vezi odlaska kod svoje majke na dan dočeka Nove godine.

Pogledajte kako je izgledalo saslušanje Brajana Volša, supruga nestale Ane Volš