Region

ISPOVJEST ČOVJEKA KOJI JE MEĐU POSLEDNJIMA VIDIO ANU VOLŠ! Slala je poruke, a onda se desio OBRT, hitno je morala da ode

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Porodični prijatelj Ane i Brajana Volša, Gem Mutlu je zajedno sa njima proslavio novu godinu i među poslednjima je vidio živu.

Izvor: instagram/anawalshe

Čovjek koji je dočekao Novu godinu sa Anom i Brajanom Volšem, Gem Mutlu je bio jedan od poslednjih ljudi koji su videli Anu pre nego što je nestala. Mutlu je opisao noć u Volšeovoj kući kao "veoma svečanu".

"Zagrlili smo se i slavili, nazdravili kao i uvek što radite za Novu godinu. Mnogo smo se radivali novoj godini. Nije bilo naznaka bilo čega osim proslave Nove godine", rekao je Mutlu za Džuli Mekdonald na VBZ-TV. Telefonski poziv Brajana Volša u sredu ostavio je Mutlua u šoku. "Rekao sam šta nije u redu? Da li nešto nije u redu? Rekao je da je Ana nestala" rekao je Mutlu.

Pogledajte fotografije Ane Volš:

Nakon dočeka, napustili smo novogodišnju zabavu Volšovih oko 1:30 ujutru u nedelju. "Slala je poruke prijateljima“, rekao je Mutlu. "Sjedjela je pored mene za barskom stolicom u njihovoj kuhinji. Apsolutno nije bilo naznaka da se te noći mogla desiti bilo kakva tragedija, nestanak ili bilo šta drugo.“

Ana je, kako se izvještava, poslednji put viđena kako izlazi iz kuće oko 4 sata ujutro 1. januara. Usred noći je otišla, imala je hitan slučaj na poslu, bez aktivnosti na mobilom telefonu ili banci od tada - što nikada nije imalo smisla za Gema. Anu je upoznao preko Brajana. Uprkos njihovom prijateljstvu, njegovi strahovi su rasli.

"I Ana i Brajan su pojedinačno i zajedno imali veliki uticaj na moj život. Dio mene je sve vrijeme imao sumnju da je možda bilo nešto loše u njihovom odnosu, nešto se tu nije poklapalo", rekao je Mutlu.

Pogledajte galeriju sa hapšenja supruga Ane Volš:

Te sumnje su potvrđene hapšenjem Brajana Volša u nedelju uveče zbog obmanjivanja policije i zastrašujućih dokaza predstavljenih na sudu. Tužioci su rekli da je krvav nož pronađen u podrumu kuće Volš i da je Brajan navodno kupio stotine dolara u sredstvima za čišćenje nakon Aninog nestanka.

Mutlu je rekao da su Ana i Brajan živeli u odvojenim kućama. "Moj najveći strah se prebacio na djecu“, rekao je Mutlu. "Pitao sam se da li su djeca bezbjedna. Anina i Brajanova tri mlada dječaka su u državnom pritvoru. Mutlu je rekao da je bio u bliskom kontaktu sa policijom.