Region

VOZ UBIO POZNATOG BOKSERA: Stradao na pruzi - "Njegov život je tužna priča"

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Boksera Marjanovića je danas u 9.45 sati na divljem prelazu na pruzi Niš – Dimitrovgrad udarilo šinsko vozilo i usmrtilo ga.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Uroš Arsić

Čovjek koji je danas poginuo na pruzi u ulici Dušana Popovića u Nišu je čuveni niški bokser Miomir Marjanović Metlica (74). Novinar Tomislav Santrač koji ga je pratio tokom sportske karijere kaže da je Metlica bio zlatna generacija bokserskog kluba Radnički.

"Bio je jedan od boljih boksera Radničkog ali u u onoj velikoj Jugoslaviji. Bio je u kategoriji Marjana Beneša, velter, tu je bila i najveća konkurencija. Rijetki su mečevi koje je izgubio, otuda i nadimak 'Metlica', jer je čistio sve po ringu. Njegov život je jedna tužna priča, jedna od onih koju proživljavaju bokseri posle završetka karijere", kazao je Santrač.

Marjanovića je danas u 9.45 sati na divljem prelazu na pruzi Niš – Dimitrovgrad udarilo šinsko vozilo i usmrtilo ga. Prema riječima očevidaca, do nesreće je došlo kada je čovjek pokušao da pređe prugu na divljem pružnom prelazu. Očevici kažu da nije pogledao ni lijevo ni desno nego je zakoračio na šine u trenutku kad je naišlo šinsko vozilo.

Tagovi