Region

SRAMNO! POZNATI REPER PRUŽIO PODRŠKU ALBANCU KOJI JE RANIO DJEČAKE! Objavio njegovu fotografiju uz ove UŽASNE riječi

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

On je na svom Instagram profilu objavio fotografiju Albanca i napisao da Azem "nije kriminalac".

Izvor: Instagram/mozzik/Printscreen

Njemački reper albanskog porekla, Gramoz Aliju "Mozzik", pružio je na Instagramu podršku Albancu, Azemu Kurtaju, koji je juče pucao juče na Stefana Stojanovića (11) i njegovog rođaka Miloša Stojanovića (21) na Kosovu i Metohiji. On je na svom Instagram profilu objavio fotografiju Albanca i napisao da on "nije kriminalac".

"Azem Kurtaj potiče iz porodice koja je žrtvovala svoje živote svoje za slobodu Kosova. Porodica Kurtaj ima dva OVK mučenika: Azemijevog oca Danuša i strica Dželadina. Ljudi koji poznaju Azema Kurtaja znaju kakva je ličnost. Azem nije kriminalac. Azem Kurtaj nije zločinac", piše u cijeloj objavi na njegovom Instagramu.

Izvor: Instagram/mozzik/screenshot

Gramoz je rođen 29. septembra 1995. godine u Uroševcu u albanskoj porodici. Počeo je da se bavi muzikom u ranoj mladosti, prije nego što je nastavio profesionalnu karijeru kao reper.

Kao što je juče objavljeno, osumnjičeni za jučerašnji oružani napada na srpskog dječaka (11) i dvadesetjednogodišnjeg mladića u Gotovuši kod Štrpca je Azem Kurtaj (33). Radi se o pripadniku Kosovskih bezbjednosnih snaga i sinu poginulog teroriste tzv. OVK Danuša Kurtaja.

Danuš Kurtaj je stupio među teroriste 1998. godine na području Kačanika, a nastradao je sljedeće godine tokom NATO bombardovanja, pišu albanski mediji. 

Stefan (11) i Miloš Stojanović (21) ranjeni su juče u Gotovuši. Na njih je ovaj Albanac otvorio vatru iz kola u pokretu, kada su nosili badnjak. Njima je prvo pružena ljekarska pomoć u obližnjem Domu zdravlja, a onda su upućeni na odjeljenje hirurgije u Gračanici. Stefana Stojanovića je Azem Kurtaj ranio u u nadlakticu, a dječak je danas rekao: "Dobro sam, ne boli me mnogo ruka, ali ne znam koliko ću još biti u bolnici".

Pogledajte kako izgleda njemački reper albanskog porijekla Gramoz Aliju "Mozzik":