Region

OTKRIVENO KO JE VLASNIK PASA KOJI SU IZUJEDALI NOVINARA NA SMRT! Komšije iznijele detalje - Imao ih je barem 10!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Mladić A. S. je vlasnik pasa koji su izujedali analitičara i novinara Vladana Radosavljevića.

Izvor: Kurir/Nenad Kostić/youtube/pg mreža/screenshot

Vlasnik pasa koji su juče popodne nasmrt izujedali novinara Vladana Radosavljevića je mladić A.S, saznaje Kurir."U maloj ulici odakle je mladić koji se trenutno nalazi u pritvoru ima bar 10 pasa, svi su vlasnički i do juče nije bilo problema. Mladić je često boravio tu i brinuo o psima, pa je vjerovatno pošlo naopako otkada nije ovdje", kaže izvor. Bračni par Radosavljević je rijetko boravio u vikendici pa ih mještani nisu dobro poznavali.

"Strašno je to što se dogodilo, moglo se desiti bilo kome", kaže izvor. Bračni par Radosavljević je rijetko boravio u vikendici pa ih mještani nisu dobro poznavali.

Pogledajte galeriju fotografija nakon tragedije:

"Strašno je to što se dogodilo, moglo se desiti bilo kome", kaže izvor. Podsjetimo, mladić se nalazi na izdržavanju kazne, a žena koja je umjesto njega čuvala pse se nalazi u inostanstvu, te je komšinica koja je povremeno obilazila kuću mladića pse uspjela da preda Veterini Beograd.

Kuća u kojoj su psi bili smješteni nije kuća vlasnika životinja, već jedne žene iz Francuske. O psima, koje je posle tragedije preuzela Zoo-higijena, brinula se komšinica sa Kosmaja. Više javno tužilaštvo pokrenulo je istragu, a dežurni tužilac je naredio obdukciju.

Vladanova supruga Olga, koja je pokušala da ga odbrani ima lake tjelesne povrede, ujede na podlaktici, nadlaktici, kao i ugriz na leđima. Ona je na Infektivnoj klinici u Beogradu.