Region

NEZAPAMĆEN ZLOČIN U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI! BACILA BEBU U RIJEKU: Tijelo nađeno izujedano - iznijela neverovatnu odbranu

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Majka bacila bebu u rijeku u Grčkoj u toku novogodišnje noći.

Izvor: Facebook

Na brani rijeke Aliakmonas kod Verije u sjevernoj Grčkoj pronađeno je tijelo bebe koja je imala samo 11 mjeseci. Policija je uhapsila majku (29) koja negira da je dijete bacila u vodu u novogodišnjoj noći. 

Majka je sa bebom živjela u porodičnoj kući u selu Aleksandrija, u regiji Imatija, sa roditeljima. Iz porodične kuće je otišla govoreći roditeljima da će novogodišnju noć da provede sa prijateljima i bebom. Sjutradan se vratila sama, bez svoje ćerke. Roditelji su odmah pozvali policiju kako bi se utvrdilo šta se desilo sa bebom. 

Majka je prvo izjavila da je bebu ostavila u napuštenoj kući. Nakon što policija u napuštenoj kući nije pronašla tragove tražili su od majke da im otkrije šta se desilo. Tad im je rekla da je bebu bacila u branu Aliakmonas kasno u novogodišnjoj noći. Nakon toga policija je pronašla devojčicu i njeno tijelo je izvučeno iz rijeke. 

Ljekari koji su pregledali tijelo našli su i ujede životinja. Naložena je obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Prema nezvaničnimm informacijama uzrok smrti je gušenje. Majka je kasnije negirala zločin. Prvo je ispričala da joj je dijete ispalo iz ruku dok ga je nosila i da je upalo u rijeku. U medijima se takođe pojavila informacija da je rekla da je bebu stavila na obalu, a da je ona za to vrijeme bila na telefonu i da je djevojčica sama upala u rijeku. Navela je da nije mogla da skoči za njom i da mnogo voli svoje dijete, piše veriotis.gr.

Lokalni mediji prenose da je majka patila od psihičkih problema i da je više puta bila hospitalizovana na psihijatrijskim klinikama.