Region

OVO JE PILOT KOJI JE POGINUO PRILIKOM PADA AVIONA U PRIJEDORU! ISPLIVALE FOTOGRAFIJE: Nakon polijetanja izgubio kontrolu

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

U Prijedoru se desila avionska nesreća u kojoj su poginuli Ljubiša Aramanda i njegova ćerka.

Izvor: Printscreen/Facebook

Pilot Ljubiša Aramanda i njegova starija ćerka poginuli su danas nešto prije 15 sati kod Prijedora u padu sportskog aviona, kojim je upravljao Ljubiša. Prema riječima ljudi koji su vidjeli nesreću, on je nedugo posle polijetanja izgubio kontrolu nad letjelicom koja je pala u njivu, a njima dvoma nije bilo spasa. 

Njegova ćerka se bavila karateom, i imala crno pojas prvi dan, a istim sportom se bavio i Ljubiša. Prijatelji se na društvenim mrežama opraštaju od stradalih.

"Ljubiša Aramanda vinuo se u plave visine, na žalost na način koji niko ne očekuje i ne želi, poveo je sa sobom svoju kćerku, na let u večnost", piše u jednoj objavi na Fejsbuku, dok u drugoj stoji: "Naš pilot, bajker, planinar, ljudina - široke vam visine nebeske".

"Na svoj poslednji let zajedno sa svojom ćerkom, svojim anđelom, otišao je jedan od nas Ljubiša Aramanda. TVOM ANĐELU I TEBI PLAVO NEBO", piše u jednoj objavi.