Region

OVO JE DEVOJKA KOJA JE POGINULA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI! "Kola su se zanijela i prevrnula pored puta" (FOTO)

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Nastradala djevojka krenula na posao, dok je brata vozila u školu.

Izvor: Kurir/Privatna arhiva

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u selu Cvijetnje kod Novog Pazara život je izgubila ženska osoba stara 21 godinu, kada je svojim automobilom sletjela s puta, dok je njen maloljetni brat (14) lakše povrijeđen.

Nesreća se dogodila jutros oko 7.30 sati, kada se automobil folksvagen kretao iz pravca sela Leča ka Novom Pazaru. Mještani Novog Pazara kažu za Kurir da je nastradala djevojka krenula na posao, dok je brata vozila u školu.

"Dogodila se velika tragedija, a njena porodica je očajna nakon što su saznali da je poginula. Čuli smo da je krenula na posao, a povezla je i brata u školu. Put na kom se dogodila nesreća je veoma loš i sigurno je i on doprinio udesu. Sumnja se da je vozila malo brže nego što treba, kao i da je usljed magle i rose koja je bila prisutna na kolovozu sletjela s puta", kažu oni.

Izvor: privatna arhiva

Oni tvrde da je djevojka pre nego što je sletjela u livadu pored puta, krivudala kolovozom.

"Počela je navodno, da proklizava "polom" po kolovozu, ali pošto je izgubila kontrolu nad vozilom kola su se zanijela i prevrnula pored puta. Djevojka je ispala iz kola, dok je njen brat ostao u autu. Djevojka je od zadobijenih povreda preminula na mjestu, dok je njen maloljetni brat zadobio lakše tjelesne povrede i kolima Hitne pomoći je prevezen u Opštu bolnicu u Novom Pazaru", kažu oni.

Pazarci navode i da nastradala navodno nije bila vezana sigurnosnim pojasom. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom.