Region

OVO JE ALEKSANDAR KOG JE OTAC UBIO! Uzeo kuhinjski nož i izbo ga nasmrt - "Maltretirao ga je stalno!"

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Otac je ubio sina u selu kod Paraćina, a posle toga je sačekao policiju i predao se.

Izvor: facebookscreenshot

Muškarac Ž. B. (55) u subotu je nožem ubio sina Aleksandra B. (26) u selu Lešje blizu Paraćina posle čega se sam prijavio policiji koja ga je odmah uhapsila. Kako se pretpostavlja, svađa između oca i sina nastala je najverovatnije oko imovine i novca nakon čega je Ž. B. izvadio kuhinjski nož i njime zadao više uboda sinu koji je ubrzo izdahnuo u dvorištu porodične kuće.

Otac i sin su od ranije imali narušene međuljudske odnosa, a juče je taj sukob eskalirao, kada je Ž. B. uzeo kuhinjski nož i istim usmrtio sina Aleksandra. Do sada je bilo više prijava za nasilje između oca i sina, jer su u sukobu godinama. Sin je već prijavljivao oca za nasilje, a otac sina za pretnje.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu. Mladić je, prema rečima meštana bio dobar momak, a otac mu je, od smrti dede koji je živeo sa njima, pravio probleme i maltretirao ga. Na društvenim mrežama se od momka opraštaju njegovi prijatelji.

Prijatelji navode i da je ubijeni mladić bio borac za očuvanje prirode, a u komentarima na na vest o njegovoj smrti svi imaju samo reči hvale za njega, dok za njegovog oca navode "da je imao problema sa alkoholom i da nije bio dobar čovek".