Region

OVO JE IVANA KOJA JE UBIJENA NA ZVEZDARI! Porodica i prijatelji neutješni - "Ljepotice prerano nas napusti" (FOTO)

Autor Kristina Milović Izvor mondo.rs

Od Ivane K. se na društvenim mrežama opraštaju rodbina i prijatelji.

Izvor: Kurir/Facebook/screenshot

Danas je oko 11.40 u beogradskoj opštini Zvezdara pronađeno tijelo studentkinje Ivana K. (26). Njeno tijelo pronašla su braća koja su nasilno ušla u stan nakon što se ona nekoliko dana nije javljala na telefon.

N. U. je sa bratom Đ. U. (32) ušao u stan, a nakon ulaska zatekli su sestru na krevetu bez znakova života sa podignutom bluzom i otkopčanim pantalonama. Takođe je imala i podlive na vratu koji su vidni. Ispred zgrade u kojoj je preminula njena majka se danas kroz plač pitala: "Šta ću ja sada?".

Od Ivane K. se na društvenim mrežama opraštaju rodbina i prijatelji.

"Počivaj u miru, Bog neka ti nastani dušu u rajsko naselje. Strikova ljepotice, prerano nas napusti", napisao je njen stric.

"Danas je ugašen jedan mladi život. Ocu, majci i bratu neka Gospod da snage da nastave svoj život i da čuvaju uspomenu na dragu Ivanu. Dušo draga počivaj u miru. Plaču danas Lovćenac i Feketić jer si ti dušo naše djete bila, kao i tvoj tata Bobo Krivokapić. Ovu objavu delim, srce je tužno, suze idu i neka ti ne remete tvoj vječni mir ljepotice mila", jedna je od poruka koja se može naći na društvenoj mreži Fejsbuk.

Izvor: Facebook/Ivana Krivokapić