Region

KOMŠIJE RAZVALJIVALE VRATA STANA, DRAMA U BEOGRADU: Majka bila zarobljena sa ćerkom u sobi, vatra krenula ka sinu (1)

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Požar na Voždovcu je izbio kada je majka, koja je bila sama sa đecom, stavila ulje na šporet, a onda ostala zarobljena u spavaćoj sobi.

Izvor: Instagam/Printscreen/192_rs

U požaru koji je u subotu oko 19 sati izbio na šestom spratu zgrade u naselju Stepa Stepanović, povrijeđene su tri osobe. One su prevezene na VMA, a jedno dijete na Institut za majku i dijete "Dr Vukan Čupić" na Novom Beogradu. 

Prema prvim infromacijama, požar je izbio kada je žena, koja je bila sa dvoje male dijece u stanu, stavila ulje na šporet da se zagreje. Zatim je ušla u spavaću sobu da provjeri ćerku koja je spavala, a kada je htjela da izađe ostala joj je kvaka u rukama. 

Njen sin je u to vrijeme bio u dnevnoj sobi gdje je počelo da gori. Muž se u to vrijeme nije nalazio kod kuće. Na kraju je pokušala u šoku da razvali vrata. Komšije su protivpožarnim aparatom morale da razvaljuju vrata. Žena je, kako se sazanje, počela da vrišti uplašena da joj dijete ne izgori. Sin (1,5), je na kiseoniku, i ćerka (4), nagutali su se dima. Svo troje su u stanju šoka. Sin nije životno ugrožen ali je preventivno stavljen na kiseonik.