Region

ISPLIVAO UZNEMIRUJUĆI SNIMAK NESREĆE NA BULEVARU! Nadzorne kamere uhvatile momenat kada je audi POKOSIO Mihajila (VIDEO)

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Pojavio se veoma uznemirujući snimak nesreće koja se dogodila u srijedu uveče na Bulevaru Kralja Aleksandra u kojoj je poginuo mladić Mihajilo L.

Izvor: TV Pink/screenshot

Jeziva saobraćajna nesreća dogodila u srijedu oko 21 čas na Bulevaru kod Kluza. Na mladića Mihajila L. i njegovu djevojku Viktoriju L. naletjelo je vozilo marke "audi" kojim je upravljao M. N. (23) dok su prelazili ulicu na obilježenom pješačkom prelazu.

Nadzorne kamere su zabilježile ovaj jezivi momenat. Na snimku se vidi kako Mihajilo i djevojka prelaze ulicu, a užas se dogodio u djeliću sekunde. Djevojka je uspjela da se vrati dovoljno brzo unazad, a momak je nažalost ostao ukopan u mjestu. 

Podsjetimo, Mihajilo je nastradao na licu mjesta, dok je njegova djevojka Viktorija povrijeđena i u stanju šoka je prevezena na VMA. Momak i djevojka su se u trenutku nesreće držali za ruke. Pogledajte snimak, upozoravamo da je VEOMA UZNEMIRUJUĆI: