Region

ZA NJU SVI IMALI SAMO RIJEČI HVALE, NE RAZUMIJEMO ŠTA SE ZBILO: Direktor o snimku na kom razredna prijeti đacima

Autor Mia Radulović Izvor Kurir

Snimak na kom nastavnica jedne osnovne škole u Beogradu, ujedno i razredni starješina, prijeti plaćenim batinašima svojim đacima, šokirao je ne samo javnost nego i zaposlene u toj školi.

Izvor: Kurir/Zorana Jevtić/Ilustracija

Za sada nije poznato šta je prethodilo ovakim prijetnjama, a njene kolege i dalje ne mogu prestanu da se čude, jer kažu da za nju svih ovih godina koliko tu radi imaju samo riječi hvale, prenosi Kurir.

"Niste vi ni pametniji, ni jači od nas. Ako ništa drugo, imam više para od tebe da platim nekoga da te bije svaki dan. Vjeruj, već mi je dosta i djece i škole i vaspitanja. Zaslužili ste batine, zaslužili ste da budete dovedeni u red. Znači, ako ništa drugo neću ja da prljam ruke, nego ću drugima da dam da te lijepo mlate, sve dok se ne dovedeš u red", čuje se na objavljenom snimku.

"Mi nismo znali za snimak sve dok se nije pojavio na društvenim mrežama, a onog trenutka kada sam dobio snimak ostao sam zatečen. Nastavnica koja se čuje na snimku jeste naš radnik, moja dugogodišnja koleginica, koja u našoj ustanovi radi već 12 godina" kaže direktor škole Dobrica Sinđelić za Blic i dodaje da su za nju mogle da se čuju samo reči hvale.

"Njen kabinet kao i njen rad i odnos sa kolegama, roditeljima i učenicima nikada nije bio sporan, iskreno vam kažem, najmanje sam se nadao da će me snaći ovako nešto od strane naših zaposlenih radnika", kaže nam direktor.

Kao direktor škole, kaže da nikad nije odobravao korišćenje mobilnih telefona tokom nastave, međutim, sada mu je to manje sporno, kako piše Kurir.