Region

ŠUTIRALI IH I MLATILI METALNIM ŠIPKAMA! Detalji MAKLJAŽE i otmice na pumpi u Beogradu, Uzeli ga kao taoca pa ka tukli

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Na benzinskoj pumpi u Beogradu dogodile su se tuča i otmica, u kojoj su tri muškaraca pretučena, a jedan od njih je otet, a nasilnici su uhapšeni.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

U beogradskom naselju Borča, na jednoj benzinskoj pumpi, u noći između subote i nedelje je došlo do otmice i tuče između sedmorice mladića. Trojica siledžija su brzo uhapšena, a protiv njih su podnijete krivične prijave, saznaje Kurir! Trojica oštećenih mladića D. S. (37), A. R. (35) i D. D. (26) su bili u "mazdi" na pumpi u Beogradu, kada su iz drugog vozila izašla četvorica i počela da ih udaraju pesnicama, šutiraju i mlate metalnim šipkama.

Nakon toga, oni su u svog pikapa, marke "reno", ugurali D.D. i odvezli ga kao taoca, navodno da bi se još iživljavali nad njim. Međutim, on je kasnije policajcima rekao "da ga nisu mnogo ni tukli", a u Urgentnom centru su mu konstatovane lake tjelesne povrede. Jedino je D.S. zadobio teške tjelesne povrede, a A.R. i D.D. lakše.

Trojica napadača su identifikovana i u pitanju su F. B.(22), R. S. (38) i B. M. (39). Protiv njih su podnijete krivične prijave za nanošenje teških i lakih tjelesnih povreda, a za četvrtim napadačem se još traga. "Ispituje se motiv brutalnog napada, a pretpostavlja se da su u pitanju neki neraščišćeni računi od ranije između dvije grupe mladića. Oni se svi izgleda poznaju i u nekoj su zavadi", kaže izvor upoznat sa slučajem.